ONZE FORMULE

Uniek en betaalbaar

Onze werkwijze is ietsje anders dan bij veel andere bruidshuizen. Wij kopen onze jurken niet standaard in bij vaste leveranciers en zijn daardoor geheel vrij in de samenstelling van onze collectie. Je vindt bij ons de allermooiste jurken van bekende merken maar dan voor prijzen die tot 60% lager liggen dan de reguliere verkoopprijzen. Onze merken zijn o.a : Lilly Bridal, Justin Alexander, Sincerity, Lillian West, Adore, Angela Bianca, Monica Loretti, Sweetheart, Bianco Evento, Poirier en nog veel meer. 

Wij doen altijd ons uiterste best om de prachtigste jurken te vinden en dan ook nog voor een mooie prijs. De éne keer zijn dat modellen met veel kant of bling bling, een andere keer weer eenvoudig of klassiek. 

In onze winkel hangen dan ook allemaal verschillende jurken en voor ieder wat wils in alle maten v.a. 32 t/m 60. Bij ons ook geen flauwekul met extra toeslagen voor de grotere maten. De prijs voor een bepaald model is gelijk of je nu b.v maat 34 of 58 hebt, mits nog op voorraad natuurlijk. 

Over het algemeen hebben wij van ieder model maar één exemplaar en is het niet mogelijk om jurken op voorhand of na het passen te reserveren. Bij ons geldt 'wie het eerst komt, wie het eerst maalt'.  Wij leveren uit voorraad en er kunnen geen jurken worden nabesteld. Het voordeel van onze formule is dat jij én een jurk hebt waar je zo snel geen tweede van tegenkomt én ook nog eens met heel veel korting zodat je lekker veel geld overhoudt om aan andere dingen te kunnen besteden.