Once in a lifetime actie ALLES HALVE PRIJS 🙂

Helaas is onze winkel tot nader order gesloten. Geen idee hoe we hier uit gaan komen want alles is nog onzeker.

Daarom verkopen wij de gehele collectie nu voor de helft van de prijs online. Dus trouwjurken, bruidsmeisjes- en communiejurken en alle accessoires.

Wij zijn normaal al niet duur maar wil jij voor belachelijk weinig geld een prachtige merkjurk dragen op je bruiloft, sla dan nu je slag want deze prijzen komen nooit meer voorbij !!

Informeer bij ons of het model waar jij weg van bent er nog is in je maat en bestel hem direct. Heel veel jurken hebben een vetersluiting waardoor je de maat aan kunt passen. Je mag ons je maten doorgeven zodat wij de jurk van je keuze nauwkeurig na kunnen meten. Mocht er toch nog wat aangepast moeten worden dan hebben wij een fantastische coupeuse die de jurk helemaal naar je zin maakt. Misschien heb je al wat over haar gelezen, dat is onze Maria en er is geen betere dan zij. Wil je wat meer over haar weten klik hier https://mariavanhooft.nl/

Super deal toch? 🙂

Voor deze prijzen hanteren we wel enkele voorwaarden die je hier onder kunt nalezen.

Voorwaarden Bruidje.com Uitverkoop

 • Deze actie wordt gehouden i.v.m de huidige Corona maatregelen waardoor onze winkel gesloten is en blijft geldig tot deze maatregelen weer opgeheven worden. Artikelen zijn uitsluitend per mail, app of telefonisch te bestellen. Het is niet mogelijk in de winkel de jurken te bekijken of te passen.
 • Alle artikelen worden verkocht voor de helft van de prijs zoals vermeld op de website. Is een jurk dus b.v geprijsd voor € 595,00 dan betaal je nu slechts € 297,50.
 • Er worden geen artikelen gereserveerd. Wij hanteren de stelregel; Wie het eerst komt, wie het eerst maalt en OP=OP.
 • Je ontvangt van ons een factuur voor de artikelen die je wil bestellen. Artikelen worden ook pas apart gehangen na ontvangst van de betaling (anders is het nog een verkapte vorm van reserveren) en z.s.m. verzonden. Je ontvangt dan een track en trace code zodat je het pakket kunt volgen.
 • Artikelen worden uitsluitend aangetekend verzonden met Post.nl. De kosten hiervan bedragen € 9,20 ex. btw (binnen Nederland), door de koper te betalen. Je bent dan bij schade of verlies verzekerd tot € 500,00. Bestel je voor een hoger bedrag dan bedragen de verzendkosten € 14,90 ex btw. Je bent dan verzekerd tot max. € 5500,00 Voor het buitenland gelden aangepaste tarieven.
 • Alle trouwjurken worden netjes verpakt en in een bruidshoes geleverd.
 • Het is niet mogelijk artikelen om te ruilen of te retourneren.
 • De prijzen van sommige accessoires zijn niet per stuk vermeld op de site maar ook deze zijn nu verkrijgbaar voor de helft van de prijs. Hoepels worden alleen verkocht i.c.m. een jurk, dus niet los. We hebben van alles op voorraad. Vraag naar de mogelijkheden en we sturen je de prijzen.
 • Deze actie is alleen geldig op aankopen v.a. 14 december 2020 dus niet met terugwerkende kracht en loopt zolang de lockdown duurt.
 • Onderstaande openingstijden zijn dus i.v.m. de lockdown op dit moment niet van toepassing.
 • Is iets niet helemaal duidelijk. Bel, app of mail ons gerust.